Aseară au fost trimise peste 80 de invitații de participare la tot atâția apreciați scriitori români de SF din țară și străinătate, care vă vor încânta cu creațiile lor originale. Și pentru că alături de CSF puteți descoperi viitorul în timp ce e făurit, coperta cărții a fost realizată, în premieră, de un AI și prelucrată de graficianul George Ionescu.
Dacă scrii SF și dorești să fii și tu publicat în ANTOLOGIA CSF 2022, trimite-ne o povestire SF, F, H sau HF de maximum 2500 de cuvinte, până la 1 februarie 2023, pe adresa redactia@colectiasf.ro și ai șansa de a te alătura celor mai buni autori români ai acestui gen!
Reamintim că ANTOLOGIILE CSF sunt parte a Proiectului Pavcon „Reîncărțuirea”, de ajutorare a copiilor defavorizați cu cărți de povești. Toți autorii care publică în antologie au ales să își doneze echivalentul drepturilor de autor din vânzarea antologiilor și, împreună cu profitul donat de editură, să investească aceste sume în tipărirea de cărți clasice de povești pentru copii, care sunt trimise gratuit micuților cititori mai puțin avantajați de viață.
Detalii despre cele patru ANTOLOGII CSF apărute până acum și comenzi, aici: http://pavcon.ro/advanced_search_result.php…
Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns