Crux Publishing #sărbătoreștefantastic la Gaudeamus 2022

”Editura Crux Publishing este onorată să vă invite la un eveniment de amploare organizat în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus 2022 (Romexpo, 7-11 decembrie, pavilion B2). Dincolo de faptul că ne dorim să sărbătorim opt ani de activitate printre prietenii cititori și scriitori, lansăm și trei volume noi din colecțiile care ne-au consacrat. 

Vă dăm întâlnire sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 15.00, la standul editurii Crux Publishing (nr. 100) pentru a ne bucura împreună de ficțiune speculativă, aventuri în lumi fantastice și literatură de cea mai bună calitate.

În cercul fiarei – Promisiuni de sânge, romanul de debut al scriitoarei Cezarina Anghilac, este un fantasy alert și plin de neprevăzut, un mănunchi de aventuri palpitante, implicând personaje mereu surprinzătoare în lucrările lor, care te va ține captiv într-un tărâm straniu, letal, dar fascinant. Dileme morale sfâșietoare, instincte primare luptându-se cu scopuri nobile, toate într-o scriitură superbă, perfect adaptată poveștii pe care o servește (Alexandru Lamba).

Dacă Evanghelia după Crist 2.0. merge pe urmele Evangheliei după LucaUltimul înger – Prima I.A. (al doilea volum al trilogiei Imperiul I.A. de G. P. Ermin) încearcă o reinterpretare a mitului lui Adam și al Evei, un soi de Geneză șuie, destul de degenerată, dătătoare de angoase și invitând dezbateri pe probleme colosale, greu de digerat în lipsa unei minți deschise. Așa cum vă așteptați dacă ați citit primul roman, și aici povestea science-fiction este din cale-afară de sumbră, dar nu lipsită de întorsături de situație, suspans, intensitate (mai ales în conversațiile cheie), un pic de iubire și un pic de speranță, așa cum e orice poveste bună, până la urmă.

Romanul de debut al lui George Cornilă, publicat prima dată în 2007, este unul al tenebrelor, o descindere în abisurile minții individului năucit de maelstromul societății contemporane și în hăurile beznoase ale ființei, acolo unde se depun resturile dezonorante ale luptelor pierdute. Nihilist, oniric, visceral, roman psihologic, dar și studiu sociologic, Cu dinții strânși nu te poate lăsa indiferent. Este o carte care continuă să te bântuie mult timp după ce ai lăsat-o din mână. Onorați să o republicăm la 15 ani de la prima ei apariție, vă invităm să descoperiți un roman ca un exercițiu în auto-exorcizare și o experienţă transformativă pentru scriitorul-de-atunci care avea să devină scriitorul-de-acum George Cornilă, scris în stilul care l-a consacrat: o împletitură de ficțiune transgresivă cu accente de roman postmodern, filosofie, realism magic și intertextualitate.

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre volumele În cercul fiarei – Promisiuni de sânge (Cezarina Anghilac), Ultimul înger – Prima I.A. (G.P. Ermin)și Cu dinții strânși (George Cornilă), vă așteptăm la standul editurii sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 15.00.

În cadrul fiecărei lansări, publicul va putea participa la o sesiune de Q&A și autografe cu autorii. Discuțiile vor fi moderate de Andreea Sterea (editor-șef Crux Publishing) și de scriitorii Ovidiu Vitan și G. P. Ermin.

Ne revedem, (în sfârșit!), sâmbătă, pe 10 decembrie, la Romexpo, în cadrul târgului de carte Gaudeamus 2022, la standul editurii Crux Publishing, începând cu ora 15.00, pentru a ne bucura de literatură fantastic de bună și evenimente literare care vor face deliciul cititorilor.” – Editura Crux Publishing

 

Crux Publishing

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Concursul Național de Literatură SF și Fantasy-Ediția a III-a, Buzău 2024.

Regulamentul de organizare și desfășurare a Concursului Național de...

Sunset on Mars. NASA Perseverance Rover April 2024

„… I hoped for nothing. And yet I lived...

BookForge.ro : „Deasupra norilor” de Josefina Răileanu, autor, vă așteaptă la Editura BookForge.ro, cu 15% reducere!

Atunci când trecutul și viitorul se împletesc… /bookforge.ro/…/deasupra-norilor-josefina-raileanu În vremea când...

Proaspăt sosite de la tipografie, pentru voi, iubitorii de science fiction și fantasy de cea mai bună calitate!

”Mântuirea” – de Eugen Gomboș https://pavcon.ro/produs/mantuirea-eugen-gombos/ ”Îngerul Albastru – AA9” –...
spot_imgspot_img

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Povestiri SF ✨ Povestiri Științifico Fantastice

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura